Länge leve Vivobarefoot skor!

Finns det något värre än att stå en hel dag i för trånga skor? Om du liksom jag har breda fötter så har jag lösningen på dina problem!

jag har fått äran att testa dessa fina skorna, de heter vivobarefoot stealth 2, väldigt lätta skor och enkel design! Dessa skorna är bra till löpning och dessutom snygg design så för mig fungerar de också perfekt som vardagsskor!

Image may contain: shoes

sedan jag började använda vivobarefoot behöver jag inte längre tänka på att skorna sitter för trångt på mina stackars fötter. vivobarefoot skor har nu varit mitt självklara val i många år och helt fantastiska att löpa i!

Om du inte är van vid vivobarefoot skor sedan tidigare så vill jag att du ska tänka på att ta det lungt i början, börja med att gå i skorna, sedan kan du starta att löpa 2-3 min per gång de första gångerna innan dina fötter har fått vänja sig!

jag vill bara varna dig för när du börjar använda barfotaskor finns en risk att du kommer bli beroende och du vill inte gå i något annat!

Tänker du på hur du går? Jag är nog väldigt skadad från jobbet som personlig tränare, när jag går på stan går jag runt och tittar på fötter och hur dem går! Desto mer ”kvalitets” skor du har- desto lägre kvalitets fötter har du!

Om vi går med hård stötdämpning(högkvalitetskor) på hårt underlag så gör det att vi slår i våra hälar först med raka knän. Detta kan ge skador på fötter, knän, höfter och rygg. Så dags att börja lära sig gå på riktigt!

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.