Fördelen att vara tillsammans med en kock är att man hela tiden får middagar i världsklass!
Här kommer dagens recept! Pröva det du också!
(detta receptet är till 6 personer)
Du behöver
Sejfilet (en hel file ca 1kg)
Fördelen att vara tillsammans med en kock är att man hela tiden får middagar i världsklass!
Här kommer dagens recept! Pröva det du också!
(detta receptet är till 6 personer)
Du behöver
Sejfilet (en hel file ca 1kg)
Dijonsenap
1 apelsin
0,5 kg nypotatis
250 gram kesella
2 Morötter
1 knippe vårlök.
3 lime
olivolja
Vi börjar med sejfilén
1.Placera sejfilen i en ugnsfast form.
2.Smöra dijonsenap på toppen av fisken.
3.pressa sedan en halv apelsin över.
4.220 grader 15 min i ugnen. Smaksätt med salt och peppar.
Rostad potatissallad
1.Koka potatisen(skär de halva först) i 30 min(tills de är överkokta)
2.Skär morötterna och vårlöken
3.Lägg potatisen i en skål tillsammans med morötterna och vårlöken mixa sedan med olivolja och salt.
4.Lägg sedan på en ugnsplåt och 25 min i ugnen 220 grader(tills det är rostat)
Kesellasås med lime
1.lägg 250 gram kesella i en skål
2.Skär det gröna skaftet från vårlöken (ta hela) och lägg i skålen med kesella.
3.Pressa över 3 lime.
4.Blanda ihop. Smaka av med peppar och salt.
Du kan även koka broccoli och zuchini och ha till,Det gjorde vi!
Smaklig måltid!